Előkészületben a Homeland 7.évad

Claire Danes a hivatalos instagram oldalára tette ki az alábbi képet, ami jelzi, hogy hamarosan megkezdik a Homeland új évadának forgatását. Mint már tudjuk, nem januárban, hanem majd csak az ősszel kerül képernyőre a Showtime politikai-thriller témájú zászlóshajója. A tovább mögött összeszedtem pár információt, amit tudunk az évadról, vagyis elsősorban a karakterekről.

Screenshot 2017-11-17 14.16.12.png

  • A stáb Virginiaba költözött, bár ez nem jelenti azt, hogy történet szerint is ott fog zajlani az évad.
  • Állandó szereplővé léptették elő a 6.évad után: Brett O’Keefe (Jake Weber), média személyiség, David Wellington (Linus Roache), az elnök személyzeti főnöke, Max Piotrowski (Maury Sterling), hacker.
  • Visszatérő szereplők: Simone Martin (Sandrine Holt), a színésznő ismert lehet a House of Cardsból, a 24 5.évadából és az új MacGyverből. A karakteréről egyelőre nem sok mindent tudni, csak annyit, hogy legalább két részben feltűnik az évadban. Sharon (Lesli Margherita), Brett hűséges asszisztense, aki egyszer már feltűnt a 6.évadban.
  • Új karakterek: Sam Paley szenátor (Dylan Baker), agresszív vizsgálatot indít Keane elnök kormánya ellen. Joice (Courtney Grosbeck), aki Carrie legfiatalabb unokahúgát fogja játszani, Keane ellenes politikai nézeteket vall és tiltakozásokon vesz részt.

Hozzászólás