24: Legacy 1×12 előzetes és promóképek

A jövő héten a végéhez érkezik a FOX egyik feltámasztott sorozatának, a 24: Legacynak az 1.évada. Eléggé megosztó és ingadozó teljesítményt mutatott a nézők felé, a tovább mögött pedig elolvasható és megnézhető (legalábbis az előzetese), hogy miként próbálják meg lezárni a történetet. Vajon tényleg nem lesz időugrás, vagy csak elrontották az utolsó rész közleményét, és véletlenül írtak A.M.-et P.M. helyett? Bár a trailer címében is A.M. van.
24-legacyA CTU A BIZALMÁT CARTERBE FEKTETI A “24: LEGACY” SZEZONFINÁLÉJÁBAN HÉTFŐN (magyar idő szerint kedd hajnalban)

Rebecca alkuja, hogy megmentse Donovant, nem úgy sült el, ahogy eltervezte. Eközben a CTU-nak Carterre kell támaszkodnia, hogy lebonyolítson egy fontos cserét.
“Az események este 11 és éjfél között történnek” a 24: Legacy szezonfináléjában, magyar idő szerint kedd éjjel 2 órakor.

Szereplők: Corey Hawkins mint Eric Carter; Miranda Otto mint Rebecca Ingram; Jimmy Smits mint John Donovan szenátor; Teddy Sears mint Keith Mullins; Dan Bucatinsky mint Andy Shalowitz; Anna Diop mint Nicole Carter; Ashley Thomas mint Isaac Carter; Charlie Hofheimer mint Ben Grimes; Coral Pena mint Mariana Stiles; Sheila Vand mint Nilaa; Raphael Acloque mint Jadalla Bin Khalid; Gerald McRaney mint Henry Donovan

Vendégszereplők: Carlos Bernard mint Tony Almeida, Bailey Chase mint Thomas Locke, Oded Fehr mint Naseri, Moran Atias mint Sidra, James Moses Black mint Donald Simms igazgató, Ismail Bashey mint Hammad

Promóképek (mert már rég volt ilyen):

Hozzászólás