Brooklyn 99 4.évad: Az évad felénél

12 rész ment le a Brooklyn 99 idei évadából és most egy több, mint 4 hónapos(?!) szünetre megy a sorozat. Az a helyzet, hogy rá is fér, hogy a csapat pihenjen, mert amit idén láthattunk, az eléggé gyenge volt. Igen, rögtön így belecsapok a közepébe. Nem köntörfalazok. Bele-belenézek a korábbi évadokba, amit a Viasat délután ismétel, és sokkal jobb szórakozást nyújtott akkor a sorozat. Szerencsére a félévad finálé dupla része adott némi reményt, hogy van még szufla Jakeben és a csapatában.
085b36118d1ee0fb01f29b6ea978

Rögtön az évad elején szerintem egy picit túlhúzták a 3.évad végi cliffhanger feloldását. 3 rész sok volt. Ja és nem volt vicces. De ez elmondható az első 10 részről. Ugyanis az utolsó 2 részben annyit nevettem, amennyit az előző 10 részben összesen. És ez valahol nagyon szomorú.

De legalább ebben a dupla részben mindenki brillírozott. És kaptunk Jake és Amy jelenetet. Valahogy a 2.évadban jobb volt a kémia, mielőtt összejöttek volna. Most olyan idegen volt az a csók köztük. De tetszett a geekelésük, a Harry Potteres dolgokkal. De mégsem szeretném, hogy szakítsanak, és szerencsére az írók is így gondolják. Nem idegesítőek, viszont nem is érzem köztük a kémiát, amit mondjuk nem is tolnak az arcunkba.

vlcsnap-2017-01-12-15h31m22s11.jpg

Na de a félévad finálé. Visszatért a Pontiac tolvaj és a közös éneklés, a theme song Jakekel, hát zseniális volt, ahogy a rendőrös megmozdulásai is. Talán kétszer csinálta, de azokon nagyon felnevettem. A verseny is jó ötlet volt Jake és Amy között, ahogy a Kapitány is hozta a kötelező kört. Szegény Charles idén elég idegesítő a fogadott fiával, így ő számomra a leginkább unalmas karakter. Kevés Ginat kapunk, de ez valószínűleg változni fog tavasszal, legalábbis a cliffhangerből következtetve. Amire amúgy mi szükség volt?

Maradok a folytatásra, mert 20 percet (vagy ha dupla részeznek tavasszal akkor 40 percet) megér ez a sorozat hetente, de már kezd elfogyni. Viszont még mindig jobb, mint a New Girl, a csatorna másik főbb sitcomja.

Ui: A New Girl-Brooklyn 99 crossover egy vicc akart lenni? Mert nem nagyon jött össze és még vicces sem volt.

Hozzászólás