Prison Break 5×03 előzetes és promóképek

A 2.részről szóló élménybeszámolóm már olvasható, most lássuk, hogy mi lesz az 5.évad 3.részében. Trailer, epizódleírás, meg még pár kép várja a kíváncsiakat a tovább mögött.
Screen Shot 2017-01-12 at 11.51.01 AM [www.imagesplitter.net]AZ IGAZSÁGÉRT FOLYTATOTT HARC FOLYTATÓDIK A “SZÖKÉS” LEGÚJABB RÉSZÉBEN KEDDEN (magyar idő szerint szerda hajnalban)

A Zsebes felkeresi Sarat, hogy figyelmeztesse, Poseidon két csatlósa, Van Gogh és A&W lehet, hogy követik a nőt. Eközben Lincoln megpróbálja visszaszerezni az elvett útlevelet, hogy megszökjenek Jemenből és Michael terve a következő ponthoz ér.
A “The Liar” epizód magyar idő szerint szerda hajnali 3-kor lesz látható a FOX-on.

Szereplők: Wentworth Miller mint Michael Scofield, Dominic Purcell mint Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies mint Sara Tancredi, Mark Feuerstein mint Jacob Ness, Amaury Nolasco mint Sucre, Robert Knepper mint Zsebes, Rockmond Dunbar mint Golyó, Paul Adelstein mint Paul Kellerman, Augustus Prew mint Whip, Rick Yune mint Ja, Inbar Lavi mint Sheba

Vendégszereplők: Numan Acar mint Abu Ramal, Amin El Gamal mint Cyclops, Kunal Sharma mint Sid, Steve Mouzakis mint Van Gogh, Marina Benedict mint A&W, Crystal Balint mint Heather, Michael Benyaer mint Zakat, Christian Michael Cooper mint Mike Scofield

Promóképek:

 

Forrás: SpoilerTV

Hozzászólás