Prison Break – Az 5.évad elé

Ez az év számomra maga a mennyország sorozat téren! A két ultra kedvenc sorozatom, a 24 és a Szökés is visszatért új részekkel. Előbbinél sajnos nem sült el a legjobban a feltámasztás, de még mindig itt van a Prison Break. Amit eddig láttam belőle, az baromira biztató. A tovább mögött összeszedtem mindent, amit az 5.évadról eddig tudunk. Vannak videók is (trailer, sneak peek), és az 1.rész leírása, promóképekkel.
Screen Shot 2017-01-12 at 11.51.01 AM [www.imagesplitter.net].jpeg

Egy poszt már íródott a Prison Break-kel kapcsolatban még januárban, de most zanzásítva itt van minden.

Az 1.rész leírása:

MICHAEL SCOFIELD ISMERETLEN SORSA KIDERÜL A “SZÖKÉS” LEGÚJABB RÉSZÉBEN KEDDEN (magyar idő szerint szerda hajnalban)

Hét év telt el, mióta MICHAEL SCOFIELD-ot (Wentworth Miller) halottnak nyilvánították, de amikor nyomokat találnak arról, hogy talán életben lehet, LINCOLN BURROWS (Dominic Purcell) újra összeáll SARA TANCREDI-vel (Sarah Wayne Callies), hogy kinyomozzák az igazságot. A nyomok Jemenbe vezetnek, ezért SUCRE (Amaury Nolasco), a ZSEBES (Robert Knepper) és a GOLYÓ (Rockmond Dunbar) is visszatér a játékba, hogy a sorozat történetének legnagyobb szökését végrehajtsák.
Az “Ogygia” szezonpremier része magyar idő szerint szerda hajnali 3-kor lesz látható a FOX-on.

Szereplők: Wentworth Miller mint Michael Scofield, Dominic Purcell mint Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies mint Sara Tancredi, Mark Feuerstein mint Jacob Ness, Amaury Nolasco mint Sucre, Robert Knepper mint Zsebes, Rockmond Dunbar mint Golyó, Paul Adelstein mint Paul Kellerman, Augustus Prew mint Whip, Rick Yune mint Ja, Inbar Lavi mint Sheba

Az előzetesek:

Plakátok:

Karakterfotók:

Promóképek:

Plusz akit érdekel, ezek lesznek az évad epizódjainak címei (ennyit tudni egyelőre):
Prison Break 5×01 – Ogygia
Prison Break 5×02 – Kaniel Outis
Prison Break 5×03 – The Liar
Prison Break 5×04 – Paecia
Prison Break 5×05 – Progeny

Forrás: SpoilerTV és FOX

Hozzászólás