5 éves a Negyedik Fal Blog!

Elképesztő, hogy még mindig tart a lelkesedésem. Nem töretlenül, mert szinte minden évben vannak hullámvölgyek, de továbbra is él a blog. Aminek indult, miszerint szeretném a laikus véleményemet megosztani arról, amit nézek, olvasok, átélek, az azt hiszem továbbra is sikerül tartani. Nem vagyok filmkritikus, nem értek a szakmához, én csak egy egyszerű ember vagyok, aki szeretne jó dolgokat élvezni, vagy egy nehéz nap után agykikapcsolva nézni egyértelműen gagyi filmeket, vagy növelni a fantáziám a könyvek által teremtett világok segítségével.

Továbbra is jó ötletnek tartom a Negyedik Fal nevet, hiszen ez mindig Te leszel. Látsz három irányba (a függőlegeset most ne vegyük ide), de a negyedik mindig önmagad leszel. Szeretném ezt a nevet megtartani, minél szélesebb körbe kiterjeszteni. Ennek szellemében létrejött a blog Facebook oldala is, amit itt lehet elérni: http://www.facebook.com/negyedikfalblog. Még nem tudom, hogy hova fogja kinőni magát ez a platform, de a blog is így indult, és azóta is szerkesztem.

A végére néhány száraz adat, ami engem örömmel tölt el, és ezek miatt kap újabb és újabb lendületet az oldal:
– 232 bejegyzés született
– A legnépszerűbb írások a Homeland évadkritikák (2021-ben többen kattintottak a 8.évad kritikájára, mint bármi másra összesen(!) a blogon. Szóljon, ha valaki érti ezt)
– A legtöbb posztot tartalmazó kategóriák: 24 (28 bejegyzés), Strike Back (27), Filmek (23)
– A 2020-as évben annyian kattintottak a blogra, amennyien az előtte lévő 3 évben összesen!
– 2021-ben megdőlt az egyéni látogatók számának rekordja. Köszönöm!

Konkrét számokat szándékosan nem közlök

Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig kitartok a blog mellett, de akkor, amikor elindult, azt tanácsolták, hogy legyek türelmes, mert lehet, hogy évek kellenek majd ahhoz, hogy az emberek rátaláljanak, addig pedig csináljam azért, mert élvezem. Továbbra is ehhez igyekszem tartani magam, de jó érzés, hogy kezd beigazolódni, ami prognosztizálva lett.

Nem szeretnék semmit megfogadni 2022-re a Negyedik Fal Bloggal kapcsolatban, talán csak annyit, hogy kevésbé szeretném, ha hektikusak lennének az időszakok, amikor jönnek a bejegyzések. Ez persze a tartalmaktól is függ, de annyi pótolnivalóm van, hogy bőven be tudom osztani őket az évre.

Még egyszer köszönök mindent, és hogy anno a cliffhangerek végére kiírták: To be continued…

Hozzászólás