24: Legacy 1×01 promóképek és előzetes

Szokjatok hozzá, a következő hetekben, főleg a premier után, rengeteg cikk fog érkezni a 24: Legacyról. A 24 tett engem sorozatfüggővé, és most, hogy feltámasztják, meg vagyok őrülve (jó értelemben). Kaptunk egy rakás képet az 1.részből, és egy új előzetest, új jelenetekkel és az utolsó pár másodperc… nos nagyot dobbant a szívem. A tovább mögött ott van minden, sőt még egy epizódleírás is.
24legacy-ep101_sc86-rm_00386_hires1-www-imagesplitter-net

AZ ÓRA ÚJRAINDUL A “24: LEGACY” VADONATÚJ SOROZATPREMIERJÉVEL, FEBRUÁR 5-ÉN VASÁRNAP A FOXON (magyar idő szerint hétfő hajnal)

Mikor ERIC CARTER (Corey Hawkins) US Army őrmester megpróbálja élni az életét, miután hazatért egy küldetésből, mely során megölték a terroristavezér Bin Khalidot, megtudja, hogy ő és a katonatársai kilétére fény derült. Carter a korábbi CTU Igazgató, Rebecca Ingram (Miranda Otto) segítségét kéri. Ő segített nekik a rajtaütésben, Khalid megölésében és azon kevesek egyike, aki ismerte a katonák kilétét. Titokban együtt dolgoznak egy kiterjedt terroristahálózat felderítésén, miközben versenyeznek az idővel, hogy megállítsanak egy terrortámadást amerikai földön. “Az események déli 12 és délután 1 óra között történnek” a 24: Legacy sorozatpremierjében, ami rögtön a Super Bowl döntő után kezdődik.

Szereplők: Corey Hawkins mint Eric Carter; Miranda Otto mint Rebecca Ingram; Jimmy Smits mint John Donovan szenátor; Teddy Sears mint Keith Mullins; Dan Bucatinsky mint Andy Shalowitz; Anna Diop mint Nicole Carter; Ashley Thomas mint Isaac Carter; Charlie Hofheimer mint Ben Grimes; Coral Pena mint Mariana Stiles; Sheila Vand mint Nilaa

Forrás: FOX és SpoilerTV

Hozzászólás