Mi várható 2023-ban az HBO Maxon?

Az HBO Max nem csak a klasszikus sorozatok, és nagy kedvencekben bővelkedik, hanem az új megjelenésekben is. Már idén is elég nagy ágyúkat sorakoztattak fel, de még nincs vége. A tovább mögött a teljesség igénye nélkül kiemelünk pár érkező friss megjelenést.

A kormányzó ötös (First Five)

premier: június 9. HBO MAX, a 3 részes sorozat összes epizódja elérhető lesz a premier napján

A dokumentumfilm-sorozat közeli bepillantást nyújt kivételes politikusok példátlan időkben élt életébe. Bemutatja a finn kabinet női tagjait a közéleti szerepeik mögött, és kitér a kiszolgáltatottság és a nyitottság pillanataira is.


Downey álomautói (Downey’s Dream Cars)

premier: június 22. HBO MAX, a 6 részes sorozat dupla epizódokkal érkeznek hetente az HBO Maxra.

Robert Downey Jr. imád klasszikus autókat restaurálni. De elkötelezte magát az éghajlatváltozás elleni küzdelem mellett is. Ezért a jövőbe repíti szeretett régi autóit, gyorsabbá, erősebbé és hatékonyabbá teszi őket, miközben a lelkük is megmarad.


És egyszer csak… 2. évad (And Just Like That)

premier: június 22. HBO MAX, a 11 részes sorozat dupla epizóddal indul, majd hetente 1 rész érkezik

A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják megérteni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még a korábbinál is sokkal komplikáltabb.


Harcos 3. évad (Warrior)

premier: június 29. HBO MAX, a 10 részes sorozat 3 epizóddal indul, majd hetente egy rész jön

A Harcos San Francisco kínai negyedében játszódik a polgárháború utáni időkben. Egy tehetséges fiatal harcművész történetét meséli el, aki nemrég érkezett Kínából, és hamarosan a negyed véres tongháborúinak kellős közepén találja magát. Az új évadhoz csatlakozik a harcművész legenda és filmsztár, Mark Dacascos (John Wick 3., Könnyező harcos) is.


Nolly

premier: július 9. HBO MAX, a 3 részes minisorozat minden epizódja elérhető a premier napján

A Nolly egy brit háromrészes életrajzi minisorozat, amelyet Russell T. Davies (Ez bűn, Évek alatt, Egy nagyon angolos botrány) készített, Helena Bonham Carterrel, mint a Crossroads sztárja, Noele Gordon.


A kör bezárul (Full Circle)

premier: július 13. HBO MAX, a 6 részes sorozat hetente 2 epizóddal jön

Steven Soderbergh sorozatában egy elfuserált emberrablás nyomozása során régóta őrzött titkokra derül fény, amelyek több karaktert és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. Főbb szerepekben Zazie Beetz, Claire Danes, Timothy Olyphant, CCH Pounder és Dennis Quaid.


A híd

premier: augusztus 11. HBO Max, a 7 részes sorozat 3 résszel debütál, majd hetente két epizód érkezik

A magyar HBO saját gyártású reality sorozata. Egy csapat különböző ember, egy közös cél: a 30 millió forint. A pénzhez egy 250 méteres híd megépítése vezet, modern eszközök nélkül, együttműködve, mégis egymás ellen.


Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése s2 (The Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty)

premier: augusztus HBO MAX, a 7 részes sorozat epizójai hetente érkeznek

A Los Angeles Lakers a 80-as években a sport történelmének egyik legelismertebb és legdominánsabb dinasztiája volt, amely egy egész korszakot meghatározott – a pályán és azon túl is. A sorozat a csapat tagjainak szakmai és magánéletét mutatja be.


Twisted Metal

premier: ősz HBO MAX, 10 részes sorozat

Poszt apokaliptikus akció-vígjáték a méltán népszerű Playstation játék alapján. Főbb szerepben Anthony MackieThomas Haden Church és Stephanie Beatriz.


True Detective: Night Country

premier: ősz/tél HBO MAX

Amikor az alaszkai Ennisben leszáll a hosszú téli éj, nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, akik a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltette. Az ügy felgöngyölítéséhez Liz Danvers (Jodie Foster) és Evangeline Navarro (Kali Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel, és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő terhes igazságokat.

Forrás: Warner Bros Discovery

Mi várható 2023-ban az HBO Maxon?” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Disney premierek 2023-ban

Hozzászólás