Gyilkos a házban 3.évad első előzetese

A nagy sikerű sajátgyártású sorozat, a „Gyilkos a házban” harmadik évadának első előzetesét a 95. Oscar®-gála alatt mutatták be. A Disney+-on hamarosan elérhető új évad első előzetesén keresztül bepillantást nyerhetünk az Oscar®-díjas Meryl Streep vendégszerepébe is.

A sorozat alkotói, Steve Martin, Dan Fogelman és John Hoffman egy igazán szórakoztató rejtélyes krimisorozatot alkottak meg. A „Gyilkos a házban” főszereplője három idegen (Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez), akik odavannak a true crime műfajért és egyszer csak saját maguk is belekeverednek egy igazi bűncselekménybe. Amikor egy hátborzongató haláleset történik az exkluzív Upper West Side-i lakóházukban, a trió gyilkosságra gyanakszik, és a true crime podcastokból szerzett tudásukat felhasználva magánnyomozásba kezd. Miközben saját podcastot vesznek fel, hogy dokumentálják az esetet, feltárják az épület évekre visszanyúló, bonyolult titkait. De talán még ennél is rejtélyesebbek azok a hazugságok, amelyekkel egymást áltatják. Hamarosan a veszélyben lévő hármas rájön, hogy egy gyilkos élhet közöttük, és versenyt futnak az idővel, hogy megfejtsék az egyre csak gyarapodó nyomokat.

A „Gyilkos a házban” társalkotói és írói Steve Martin és John Hoffman („Grace és Frankie”, „Keresem…”). Az executive producerek Steve Martin, John Hoffman, Martin Short, Selena Gomez, Jess Rosenthal és a „Rólunk szól” alkotója, Dan Fogelman. A sorozat producere a Disney Television Studios-hoz tartozó 20th Television.

Hozzászólás