Jön a Ted Lasso 3.évad

Ugyan nem volt írás a blogon a március 15-én már 3.évadába lépő Ted Lasso előző évadáról, de ígérem, hogy a következő évadról biztosan lesz. Előljáróban röviden leírom, hogy mik a gondolataim a sorozatról. A tovább mögött pedig megnézhetők a kijött előzetesek, közte a Rolling Stone – You Can’t Always Get What You Want számának aláfestésével, és az évad kedvcsináló leírása.

Eleinte azért kezdtem el nézni, mert hűha végre egy focis sorozat, de szép lassan rá kellett jönnöm, hogy ez sokkal több annál. Valami olyasmit adott, amit semmi más. Eszembe nem jutott volna, hogy ilyen érzelmet átadó sorozatot kéne nézni, pláne készíteni. Az a végtelen pozitivitás, és életigenlés, ami Ted Lassoból árad, az engem is felemel. És pláne ezért örülök, hogy a 2.évadban ennek az árnyoldalait is bemutatták. Abban pedig reménykedek, hogy a 3.évadban, ahol már megkapta a sorozat a Premier League licenszt, még több valós személyt, és csapatot fogunk látni, sok a futball világból ismert játékos, stábtag cameojával. Hiszen én, mint Arsenal és angol foci rajongó, felismerek sok mindenkit. Szóval várom, hogy mi sül ki belőle.

A Ted Lasso harmadik évadában a frissen feljutó AFC Richmond a média szerint az utolsó helyen fog végezni a Premier Leagueben, míg Nate (Nick Mohammed), akit most a “csodagyerekként” tartanak számon a Rupert (Anthony Head) tulajdonában lévő West Ham United csapatát vezeti. Miután Nate viharos körülmények között távozott a Richmond csapatából, helyét Roy Kent (Brett Goldstein) veszi át segédedzőként Beard (Brendan Hunt) mellett. Miközben Ted (Jason Sudeikis) a rá nehezedő nyomással küzd, tovább birkózik az otthonról érkező problémáival. Rebecca (Hannah Waddingham) Rupert legyőzésére koncentrál, Keeley (Juno Temple) pedig saját PR ügynökségeként próbál helyt állni. Amikor a dolgok a pályán, és azon kívül is szétesni látszanak, a Lasso csapat megtesz mindent, hogy kihozza a helyzetből a legjobbat.

Forrás: AppleTV+

Hozzászólás