Homeland – A 8.évad elé

Hétfő hajnalban indul a Homeland 8. (sajnos) utolsó évada. Erre hangolódva, összegyűjtöttem amit csak lehet tudni az előttünk álló 12 részről. Kezdjük a hivatalos trailerrel:

A tovább mögött az évad posztere, a történet, és pár karakterleírás, valamint egy rakás videó, többek között arról, hogy Claire Danes és Mandy Patinkin hogyan váltak az ikonikus karaktereikké.

homelandposter

Történet:

A Homeland utolsó évadában Carrie Mathison (Claire Danes) felépülőben van a hónapokon át tartó brutális fogságban, amit egy orosz gulágban töltött. A teste gyógyul, de mentálisan még mindig nem jött helyre, ami probléma Saul (Mandy Patinkin) számára, aki most nemzetbiztonsági tanácsadó Amerika új elnöke, Ralph Warner elnök (Emmy és Golden Globe díjas Beau Bridges) mellett. Warner legfőbb prioritása új elnökként, hogy véget vessen a “végtelen háborúnak” Afganisztánban, ezért Saul béketárgyalásra hívja a tálibokat. Azonban Kabul nyüzsög a haduraktól, a zsoldosoktól, radikálisoktól és kémektől, ezért Saulnak szüksége van minden kapcsolatára és tapasztalatára, hogy elérjék a célt. Ellent mondva az orvosok javaslatának, Saul megkéri Carriet, hogy sétáljanak együtt az oroszlán barlangjába, még egyszer, utoljára.

Szereplők:

Nimrat Kaur és Numan Acar visszatérnek, akik még a 4.évadban szerepeltek. Kaurt Tasneem Qureshi alakítja, aki a pakisztáni hírszerzésnek dolgozik, Acar pedig a tálib vezért, Haissam Haqqani szerepében ismertük meg.

Hugh Dancy is csatlakozott az utolsó évad szereplői közé. Az Emmy-jelölt színész John Zabel-t fogja játszani, aki az elnök új külpolitikai tanácsadója, és Saul Berenson komoly ellenlábasa. (Érdekesség, hogy a való életben ő Claire Danes férje.)

Videók:

Visszatekintő az elmúlt 7 évadra:

8×01 előzetese:

8×01 részlet:

Claire Danes arról, hogy miként formálta meg Carrie Mathison karakterét:

Mandy Patinkin arról, hogy miként formálta meg Saul Berenson karakterét:

Így készült az utolsó évad:

Forrás: Showtime

Hozzászólás