24: Legacy 1×07 promóképek és előzetes

Máris túl vagyunk az évad felén. A tovább mögött megnézhető a következő rész előzetese és promóképek. Ezúttal elég erőteljesen spoileres a cast leírása! Szóval csak óvatosan.
24L-107_SCN750_GD0073_f_hires1 [www.imagesplitter.net].jpegCARTER FELKERESI ANDYT HOGY SEGÍTSEN NEKI A “24: LEGACY” LEGÚJABB RÉSZÉBEN HÉTFŐN (magyar idő szerint kedd hajnalban)

Carlos Bernard visszatér az eredeti sorozatból “Tony Almeida” szerepében!

Carter Andyhez fordul segítségért, hogy visszaszerezzenek egy fontos fájlt. Eközben Rebecca a CTU-n kívülről hív segítséget, amikor a vallatási technikákkal zsákutcába jutnak.
“Az események délután 6 és este 7 óra között történnek” a 24: Legacy legújabb részében, magyar idő szerint kedd éjjel 2 órakor.

Szereplők: Corey Hawkins mint Eric Carter; Miranda Otto mint Rebecca Ingram; Jimmy Smits mint John Donovan szenátor; Teddy Sears mint Keith Mullins; Dan Bucatinsky mint Andy Shalowitz; Anna Diop mint Nicole Carter; Ashley Thomas mint Isaac Carter; Charlie Hofheimer mint Ben Grimes; Coral Pena mint Mariana Stiles; Sheila Vand mint Nilaa; Raphael Acloque mint Jadalla Bin Khalid; Gerald McRaney mint Henry Donovan

Vendégszereplők: Carlos Bernard mint Tony Almeida és Bailey Chase mint Thomas Locke.

 

Forrás: FOX és SpoilerTV

Hozzászólás