24: Legacy 1×06 előzetes

Már 5 részen vagyunk túl. A 6.rész pedig 1 hét múlva érkezik is, úgyhogy akit érdekel, kicsit enyhíthet az elvonási tünetekkel a továbbra kattintva, ahol megtalálja az előzetest. Promóképek mostanában csak a hét második felében érkeznek, úgyhogy azzal még nem szolgálhatok.
24-legacy

AMIRA MORÁLIS DILEMMÁVAL NÉZ SZEMBE, MIKOR A TERVE A VÉGÉHEZ KÖZELEDIK A “24: LEGACY” LEGÚJABB RÉSZÉBEN HÉTFŐN (magyar idő szerint kedd hajnalban)

Egy nyomot felhasználva, Carter és a CTU közel kerülnek a támadás megakadályozásához. Eközben Amira elbizonytalanodik, amikor a támadást végre kéne hajtania.
“Az események délután 5 és 6 óra között történnek” a 24: Legacy legújabb részében, magyar idő szerint kedd éjjel 2 órakor.

Szereplők: Corey Hawkins mint Eric Carter; Miranda Otto mint Rebecca Ingram; Jimmy Smits mint John Donovan szenátor; Teddy Sears mint Keith Mullins; Dan Bucatinsky mint Andy Shalowitz; Anna Diop mint Nicole Carter; Ashley Thomas mint Isaac Carter; Charlie Hofheimer mint Ben Grimes; Coral Pena mint Mariana Stiles; Sheila Vand mint Nilaa; Raphael Acloque mint Jadalla Bin Khalid

Vendégszereplők: Bailey Chase mint Thomas Locke; Kathryn Prescott mint Amira Dudayev; Themo Melikidze mint Khasan Dudayev; Ivo Nandi mint Mikail Dudayev; Kevin Christy mint David Harris

Hozzászólás