Call of Duty: Modern Warfare III – Előzetes

Óriási meglepetésre, a franchise történetében először ugyanaz a történet folytatódik a következő évben, mint az előzőben. Vajon ebben a feszült nemzetközi helyzetben megkockáztatnak a készítők, hogy a játékban kitör egy új globális konfliktus? És valami azt súgja, hogy a sztori nem fog véget érni a 3.résszel.

A tovább mögött egy másik videó a főellenségről, egy rakás hivatalos kép a játékból, és egy leak a sztoriról. Nem nagy spoiler, de inkább a tovább mögé teszem.

Makarov bemutató előzetese. Ez a Makarov kicsit más lesz, mint akit eddig ismertünk. Viszont talán pont ezért lesz veszélyesebb, mint valaha.

És a potenciális spoiler: A Gaz-t alakító színész azt írta, hogy 3 megrázó halál lesz a történetben. Egynek örülni fogunk, kettő viszont fájni fog. Végre elkezdenek hullani a főszereplőink is? Vajon ismét Gaz és Ghost fognak elesni? Vagy ezúttal Price lesz az áldozat, az egyetlen, aki az eredeti trilógiában nem halt meg? Azt viszont megkockáztatom, hogy biztos nem Makarov fog meghalni. Hanem vagy Sheppard, vagy Graves, aki életben van, mint az egyik DLC-ből megtudhattuk.

Hozzászólás