24: Legacy 1×03 – 02:00 p.m. – 03:00 p.m.

Nehéz volt nekiállnom ennek a résznek az értékelőjét megírni, mert bár haladtunk a történetben, nem is keveset, de mégsem kapott most el az egész. Hogy miért érzem ezt, azt a tovább mögött leírom.
vlcsnap-2017-02-15-16h17m16s220.pngCarter megmenekülésén meglepődött valaki? Teljesen nyilvánvaló volt, hogy a CTU húzza ki a szorult helyzetből. Egy teljesen felesleges feszültségkeltést, egy felesleges feszültségkeltéssel rendeztek le. És persze, hogy utána mindenki már az ő pártját fogta és segíteni akart neki. A CTU-s kihallgatás is elég gyorsan le lett zavarva, konkrétan 5 percen belül.

Carter felesége és öccse szál. Jaj istenem! Mintha Kimet látnám. És annyi történt a részben, hogy elvették a telefonját. De legalább Nicole tudja már, hogy balhé van készülőben. A másik fejfogós szál az az iskola volt. A srácnak beverték a fejét, vérzik is, aztán meg elfut? Nem kellett volna megnézni a pulzusát, hogy él-e még? Most már tényleg érdekel, hogy hová fog kifutni ez a szál. De addig időhúzásnak hat az egész.

vlcsnap-2017-02-15-16h29m19s197.png

John Donovan, ugye a szenátor eddig eléggé jellemtelen. Nem tudom pontosan, hogy az írás rossz vele kapcsolatban, vagy Jimmy Smits nem játssza elég jól. Ha őt akarták az új David Palmernek, akkor eddig nem működik. De ahogy sejtettem, nem az a tégla, akit belengettek nekünk, hanem az apja. Ebből még lesznek érdekes dolgok. Viszont Miranda Otto és Jimmy Smits között nem érzem a kémiát. Még Jack és Teri közt is több volt, pedig én azt a színésznőt nem szerettem.

Ben Grimest meg lője már le valaki! Mármint úgy, hogy halott is maradjon. Rettenetesen irritál a karakter. Talán most kikerül a képből egy időre. Amúgy a terroristáknak nem az lenne az első, hogy megsemmisítik a pendriveot, ha már ott van az összes tégla neve? Meglátjuk. Ez a rész eléggé semmilyen volt számomra, pedig megtudtuk, hogy ki a tégla, volt szembesítés, a végén még akció is, de nem tudom miért nem működött nálam ez az egész. Lehet, hogy mégis kéne ide Jack Bauer? Amúgy a történet tényleg teljesen olyan, mint a régi évadok. Többször is felderengett, hogy igen, ő az a másik karakter volt egy korábbi évadban. Meg az is zavar, hogy mindenkit téglának gondolok, de mégsem. Az évad végén újranézem, és hátha más szemmel fogom nézni a mostani eseményeket. 6/10 a rész.

Ui: Ez a +1 reklám (idén már 5 reklámszünet van, míg a régi évadokban csak 4 volt) is nagyon szétszabdalja a részt.

Hozzászólás